• Nasopharyngeal Zwabber die Snelle Antigeentest Kit At Home testen
  • Nasopharyngeal Zwabber die Snelle Antigeentest Kit At Home testen
  • Nasopharyngeal Zwabber die Snelle Antigeentest Kit At Home testen
Nasopharyngeal Zwabber die Snelle Antigeentest Kit At Home testen

Nasopharyngeal Zwabber die Snelle Antigeentest Kit At Home testen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ascentet
Certificering: CE FDA TGA
Modelnummer: De Uitrusting van de Covidtest

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10000pcs
Prijs: $1.50-2.0/pcs
Verpakking Details: 25tests/box 1test/box
Levertijd: 5-20 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000pcs/day
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Steekproefinzameling:: Neuszwabber Pakket: 25pcs/box, 1pcs/box
Gebruik: Snelle Controle van Coronavirus Lezingstijd: in 15 mins
Kwalitatief: Kwalitatieve Bepaling van covid-19 Methode: Colloïdale Gouden Analyse

Productomschrijving

15mins lezend Één Stap Covid POCT covid-19 Antigeen 2019-NCoV Snelle Testuitrusting

Bestemming

De uitrusting wordt gebruikt voor qualitive opsporing van covid-2019 nieuw coronavirusantigeen in menselijke nasopharyngeal zwabber en oropharyngeal zwabberspecimens.

Testprincipes

De uitrusting keurt de dubbele methode van de antilichamensandwich aan kwalitatief goed ontdekt noval conronavirusantigenen in menselijke nasopharyngeal zwabber en oropharyngeal zwabberspecimens. Het colloïdale goud van het uitrustingsgebruik om anti-menselijke coronavirus monoclonal antilichaam 1 te etiketteren. Dan zijn coronavirus monoclonal antilichaam 2 en polyclonal anti-muis IgG van de antilichamengeit met een laag bedekt in nitrocellulosemembraan.

Wanneer de geteste steekproef een positieve steekproef die is, bindt het antigeen in het specimen aan antilichaam 1 met colloïdaal goud wordt geëtiketteerd. En dan wordt het antigeen door chromatografie gescheiden aan het opsporingsgebied en bindt aan pre-coated anti-menselijk coronavirus monoclonal antilichaam 2 om een dubbele complexe antilichamensandwich te vormen, die rode kleur produceert. Het resterende colloïdale gouden-geëtiketteerde antilichaam wordt gecombineerd met het polyclonal antilichaam bij de kwaliteitscontrolelijn om rode kleur te produceren. Negatieve steekproeven slechts genrate rode kleur bij de kwaliteitscontrolelijn.

HOE TE OM DE TEST UIT TE VOEREN?

1. Verwijder een Testapparaat uit de foliezak door tearing bij de inkeping en plaats het op een niveauoppervlakte.

2. De de Reagensfles van de holdingsextractie verticaal, voegt 10 dalingen (400μL) aan de Extractiebuis toe.

3. Neem de nasopharyngeal (en oropharyngeal) zwabbersteekproef in de extractieoplossing op, dan, meng de zwabber 10 keer.

4. Verwijder de zwabbers terwijl het drukken tegen de oplossingsbuis om het grootste deel van het specimen te halen

5. Plaats het druppelbuisje GLB en laat vallen 3 dalingen (60~70μl) goed in de steekproef.

6. Lees het resultaat in 10-15 minuten. Lees geen resultaten na meer dan 20 minuten.

Iets u moet leren over:
1) Wat is het verschil tussen een antigeentest en een moleculaire test?
Een antigeentest ontdekt specifieke proteïnen op de oppervlakte van het virus. Deze tests zijn sneller en minder duur, maar hebben een hogere kans om een actieve besmetting, volgens FDA te missen.
Een moleculaire (PCR of polymerasekettingreactie) test ontdekt het genetische materiaal van het virus. Deze tests vereisen een complexere technologie om resultaten te krijgen, en het vergt gewoonlijk een dag of twee om die resultaten (afhankelijk van laboratoriumcapaciteit, kunnen de resultaten tot een week nemen) te krijgen.
Als een antigeentest een negatief resultaat toont en u hebt kan de reden te geloven u het virus (wegens symptomen of blootstelling) hebben, kan uw arts tot een moleculaire test opdracht geven om de resultaten te bevestigen.

2) Welke tests zijn meer nauwkeurig?
Geen test is 100% nauwkeurig, maar de moleculaire tests worden beschouwd als om nauwkeuriger dan de antigeentests, volgens beschikbaar onderzoek.
Volgens FDA, kan een antigeentest „geen actieve coronavirusbesmetting definitief uitsluiten,“ maar de positieve resultaten zijn hoogst nauwkeurig „“ (de negatieve resultaten kunnen een bevestigingstest vereisen).
Het Harvard Medical School schreef in Augustus dat het gemelde tarief valse negatieven met het moleculaire testen zoals 2% zoals 37% zo laag en zo hoog is. Een moleculaire test die een diepe neuszwabber gebruiken zal minder valse negatieve resultaten dan steekproeven van keelzwabbers hebben of speeksel, zeggen zij.
Voor antigeen het testen, merkte Harvard op dat het gemelde tarief valse negatieve resultaten zo hoog kan zijn zoals 50%, maar dat FDA de autorisatie van het noodsituatiegebruik voor een nauwkeurigere antigeentest heeft verleend.
In het algemeen, enkele kwesties die de nauwkeurigheid van een test kunnen beïnvloeden omvatten het ondoeltreffende zwabberen, verontreiniging of mishandelen van de steekproef, of problemen met de testende chemische producten, volgens FDA.

3) Als de antigeentests minder nauwkeurig zijn, waarom zouden wij hen gebruiken?
De deskundigen zeggen de waarde in de snelle antigeentests in de frequentie van het testen eerder dan de nauwkeurigheid is, met het herhaalde geadviseerd testen. Volgens Wetenschap, die valse test negatief in een antigeen twee krijgt of drie keer op een rij is zeldzaam. Deze strategie stelt met het NPR hierboven vermelde rapport op, dat dagelijks het testen van die op zeer riskante gebieden zou aanwenden.

4) Who moet voor covid-19 worden getest?
Vanaf de Richtlijn van de Minister: Covid-19: De het Toezicht het Testen en Toegang van het langdurige zorghuis tot Huizen (de Richtlijn van de Minister) efficiënt Januari 8, 2021, alle personeel, studentenplaatsing en vrijwilligers die in langdurige zorghuizen moeten werken regelmatig overeenkomstig de Richtlijn van de Minister worden getest, tenzij de uitzondering voor individuen die eerder laboratorium hebben gehad bevestigde covid-19 van toepassing zijn. De controlevereisten in de Richtlijn van de Minister omvatten alle individuen die in langdurige zorghuizen werken die zijn: • Personeel zoals die in het Akte van Langdurige zorghuizen, 2007 wordt bepaald • Vrijwilligers zoals die in het Akte van Langdurige zorghuizen, 2007 worden bepaald • Studentenplaatsing, die om het even welke persoon betekenen die in het langdurige zorghuis werken als deel van een klinisch plaatsingsvereiste van een onderwijsprogramma van een hogeschool of een universiteit, en wie niet de definitie van „personeel“ of ontmoet zich in het kader van het Akte van Langdurige zorghuizen, 2007 „aanmelden“. De Richtlijn van de Minister omvat ook extra en documentatie controlevereisten voor algemene bezoekers, verzorgers en steunarbeiders.

Snelle Test Kit Antigen Self Test in 15 mins Neuszwabber 0

Snelle Test Kit Antigen Self Test in 15 mins Neuszwabber 1

Snelle Test Kit Antigen Self Test in 15 mins Neuszwabber 2

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Nasopharyngeal Zwabber die Snelle Antigeentest Kit At Home testen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.