lopende band

Wij hebben hoogte - kwaliteits professionele producten, evenals geavanceerd productregelen en materiaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Langs de stijgende markteisen, stellen wij onophoudelijk klanten door producten tevreden bij te werken om prouductionsystemen te verbeteren, verbeteren kwaliteit.

OEM / ODM

Wij hebben speciaal ontwerpteam om uw OEM ontwerp te ontmoeten. Laat me enkel uw idee kennen, zullen wij 3D ontwerp voor uw het controleren maken. De vertrouwelijkheidsovereenkomst zal worden aangeboden om uw exemplaarrecht te beschermen. Wij kunnen het verzoek van de cliëntambacht strikt volgen.

R & D

Wij hebben een professioneel R&D-team op het gebied om producten van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien. In binnen- en buitenland het samenwerken met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen. De een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.